17 Nisan 2013 Çarşamba

CN Blue Üyelerinin DNA Kökeni


CN Blue Üyelerinin DNA Kökeni

Korenin en ünlü grubu olarak görülen grup CN Blue grubudur.CN Blue Grubu dört üyeden oluşuyor, Lee Jong Hyun,Kang Min-hyuk,Lee Jung-shin ve Lider Jung Yong-hwa.Üyeler aktörlükte de başarılılar.

''Kod Adı Mavi'' olarak bilinir.Renk olarak Mavi değil üyelerin harferi üzerine böyledir.Üyeler için ''Blue Bird''felsefesi bir mutluluk ve hazinedir.Onlar için bir tanım yaparsak; Hareketli Le Jong-hyun,Güzel Kang Min-hyuk,Dokunulmaz Lee Jung-shin,Duygusal Jung Yong-hwa.

Jong Hyun ''Altın Çocuk'' özellikleri; uzun boylu,yakışıklı,mükemmel tekvando,judo ve yüzme vede akıcı Japonca konuşuyor.O geçen Ağustos ayında bir Japon Oricon dergisinde harika bir şekilde Japonca konuşarak grubu ile harika olduklarını dile getirdi.Grup Lideri Yong-hwa da gerçekten harika bir grup olduklarını ve çok mutlu olduklarını söyledi.Grup üyeleri arasında Jong-hyun en mütevazı kişi oldu.

Onlar okullarından mezun olduktan sonra çok sıkıntı çektiler.Tokyo'nun Shinjuku Station, Shibuya istasyonu, Yoyogi Park gibi yerelerde yetersiz dinleyiciler önünde çalıştılar danslarını  sergilediler.O sıralar da Jung-shin onları  sevmeyen kişiler için ''Ben müziğimden memnunum.Ayrıca arkadaşlarımda benimle birlikte çok sıkıntı çekti''dedi.Gözyaşlarıve yorgunluğun verdiği ter birbirine karıştı.Devam etti sözüne ''Şuan ne kadar yorulsam da ben çalışmaya devam edeceğim arkadaşlarımla birlikte ve hiç direncimi kaybetmiyeceğim''dedi.CN Blue üyeleri o sırada birbirlerine karşı olan bağlılıktan dolayı hem mutlulardı hem de hüzünlü.Sonrasında “Feeling'' adlı şarkılarını seslendirdiler.

Üyeler arasında hoş olan kişi Min-hyuk.Ancak Jung-shin üyelere karşı çok iyi.Birgün Jung Shin Lideri çağırıp ''iyi geceler kardeşim.Masanın üzerine vitamin kattım.Uyumadan önce aldığınıza emin olun''demiş.Min-hyuk geçen yıl bir japon dergisi röportajında Jong-hyun için ''benim gerçek kardeşim gibidir''dedi.Jong-hyun ise Min-hyuk için ''O bana bende ona bir anne gibi bakarız''dedi.Jung-shin ise lideri övdü.Grup kendi arasında çok iyi ve çok canayakın olduğunu gösterdi.

CN Blue Grubu dört yıl boyunca büyük konserler verip hayranlarına büyük mutluluklar verdi.Yong-hwa online portalda Naver topluma hizmet yolunda yardım eden ilk kişi oldu.5 Nisan 2011 yılında bu konudan büyük övgüler aldı.

Grubun bir farkı da mutluluk dağıtması.CN Blue üyeleri muhtaçlara yardım etmekte çok etkin oldular.CN Blue üyeleri 2011 yılında bağış zamanı yaşlılara pirinç ve kore gıdalarında çok yardımda bulundular. Yardım ettikleri yerler arasında Niamadougou Köyü, Burkina Faso içinde geçen yıl "CNBLUE Okulu" kuruldu.Ayrıca onlar 4 Nisan'da Afrika'bir okul açmak istediklerini belirtti.Onlar yoğun programına rağmen  Asya, Oceania, Avrupa ve Kuzey ve Güney Amerika gibi bölgelerden bağış toplamaya başladılar.

Daha önce 6 Nisan'da konserde 11.000 kişi toplayarak konser verdiler.CTV New ve birçok ünlü kanallarda konserleri yayınlandı.Yong-hwa akustik bir şekilde hazırladığı parça olan ''I'm sorry''adlı parçayı seslendirdi."Coffee Shop" adlı şarkı ABD Billboard da dünya albüm listesinde 1 numara oldu.Konser büyük alkışlarla devam etti.CNBLUE Bangkok, Hong Kong ve Seul'e Mayıs ayında, ardından 13 Nisan'da Sydney, Filipinler ve Beijing'de turlarına devam ediyor.

Son olarak CN Blue üyeleri yardımlaşmayı ve içlerinde büyüttükleri sevgiyi sürdürüyor.CN Blue üyeleri ''Blue bizim dünyanın umudunu simgeleyen bir kuş''dedi.

Koreantürk için hazırlanmıştır



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder