26 Eylül 2013 Perşembe


1- Açılı olan bölümü düzenler . Bölümde beğendirmediğin bir cümle olabilir. Yada eklemek istediğin birşey olursa bu sekmeyi kullanırsın
2- Açılı olan bölüm hakkında dedikodu başlatma tuşudur facebook ve Twittewr üzerinde bu bölüm hakkındaki görüşleri dinlersin falan .. Sohbet etme sekmeside diyebiliriz..
3- Bölümün için çektiğin veya hazırlayıp yüklediğin youtube vidyosunun linkini 
bu sekmeye ekleyerek bölüm videonu sağ tarafa eklersin.
4- Bölüm ile alakalı resimlerini (resimin internet üzerinde yüklü olması gerekiyor) linklerini bu sekmeyi kullanarak ekleyebilir. Dahada ettkili bir hikaye deneyimi yaşatırsın.
5- Bölüm içerisindeki karekterleri buradan eklersin. Yeni eklemiş olduğun karekterleri buraya eklersin.
6- Bölüm ile alakalı kelimeler ekleyip arama motorlarının (google gibi vs..) 
hikayeni bulmak isteyenler için paylaşım yapmasını sağlar..
7- Bu sekmeyi kullanarak istediğin bir hikayeyi kitaplığına eklersin. Ayrıca kendine yeni kitap listeleride oluşturabilir oluşturduğun bu listeleri profil sayfanda sergilersin
8- Açılı olan hikaye bölümünü facebook twitter gibi soysal medyalarda pauylaşmanı sağlar
9- Bu bölümü beğendiysen yıldız işaretine tıklar profil sayfandaki Votes kısmında yayınlar. Votes ne demek (Oy verdiğim beğendiğim bölümler)


25 Eylül 2013 Çarşamba

Merhaba;

Ben bir Kore Fanıyım.10 yaşımdan bu yana Koreciyim.7 yıl oldu.7 yıldır sevdiğim ve bırakamadığım biri var Kim Hyun Joong.Bir kore sitesine üyeyim.Orada hikaye yazdıklarını duydum.Daha sonra ''Neden olmasın''diyerek başladım.Hikaye yazmayı çok seviyorum.Genelde gerçekçi yazmayı seviyorum.Hikayemi hem sitede hem burada paylaştım.Umarım okursunuz ve beğenirsiniz.

İnci Tanesi;Yazdığım en güzel hikayelerden diyebilirim.Onu yazdıktan sonra birçok kişi belki komik gelebilir yada ''Yalandır''diyebilirsiniz ama senarist olmamı istedi.Herkes senarist olabilseydi bende olurdum elbette.Kolay birşey değil çünkü.Ama hep hikayemi değerlendirmemi istedi.Bende sizin huzurunuzda değerlendiriyorum.Bakalım beğenecek misiniz?

Bad Girl; Evet işte bir diğer hikayem.Bu hikaye aslında HİKAYE DEĞİL  GERÇEK.Birgün gazetede bir haber okudum.Bir kızın babası ona cinsel tacizde bulunuyormuş.Kız daha sonrasında dayanamamış ve evden kaçmış.İşte ben bu haberi okuduktan sonra kendim yazmayı denedim.Gerçeği kendi beynimde yorumlayarak yaptım.Bunu da sitemde ekleyince ''Gerçekçi yazıyorsun gerçekten''gibi yorumlar aldım.Çok sevindim çünkü bunu duymak gerçekten güzel.

Şimdi sitede kim hikaye paylaşırsa acemi olanlar direk bana hikayelerini yolluyor ve ''Hatam var mı?''diye soruyorlar.Çok mutlu oluyorum.

Süper bir yazar olduğumu hiçbir zaman düşünmedim.Ben burada bana söylenenleri paylaşıyorum sadece.İnanıp inanmamak size kalmış bir durum.

Ama Bad Girl isimli hikayemi okumanızı gerçekten çok istiyorum.Gerçek bir hayatın kendimce yorumu çünkü...

6 Eylül 2013 Cuma

Hayat Koreanturk İle Güzel

Merhaba Arkadaşlar;
Ben bir Kore Fanıyım.Kore'ye olan sevgim çok büyüktür.Eğer birgün kalbimi açmak gibi bir durum olursa işte o zaman Kore sevgimin büyüklüğünü görebilirsiniz.İlk izlediğim dizi ''Düşlerimin Prensi'' oldu.
Daha sonra dedim ki kendi kendime ''Ben bunların fanı olmalıyım''işte bu nedenle şimdi de olduğu gibi geçtim bilgisayarın başına site aradım.Bir ihtimal benim gibi fanların olduğu bir site vardır diye.
Koreanturk işte bu siteyi buldum.Aslına bakarsanız birçok Kore Fan sitesine baktım.Ama en çok Koreanturk sitesini sevdim.Hani bir insanı karşınızda gördüğünüzde onun sıcak kanlı olduğunu düşünürsünüz ya,tuhaftır ki ben de Koreanturk sitesine karşı üyelerine karşı bir sıcaklık hissettim.
Koreanturk sitesi bazı insanlara göre küçük görünüyor,bazı insanlara göre henüz yeni gelişmemiş bir site gibi görünüyor,bazı insanlara göre gereksiz görünüyor.Ama bize göre,en azından bana göre öyle değil.Dediğim gibi birçok yer gezdim ve birçok site baktım.Ama öyle karışıktı ki,öyle yorucu bir site gibi geldi ki hiç istemedim onları.Benim tek iyi karışık olmadığını düşündüğüm site Koreanturk sitesi oldu.
Şimdi diyeceksiniz ki bu sitede ne yapılıyor.Açıklarsam baya uzun olacak ama olsun.Bu sitede Kore dizileri izleyebilirsiniz,chatwing sayfasından diziler hakkında soru sorabilir eleştiri yapabilirsiniz,forum sayfamız var mesela.Orayı açıklarsam şöyle olur.Yoğun bir iş merkezi diyebilirim.Herkes bir iş peşinde.Yorulanlar panelimizde sohbet eder.Mod'lar Kore Magazin,K-POP haberleri açarlar.Birbirleri ardına haberler açılır diğer üyeler yorumlar bırakırlar.Daha sonra Birbirimize ''Oppa'lar seçeriz.Oppa nedir derseniz;Kore de kızların erkeklere hitap biçimidir.Kızlar kendinden büyük olan erkeklere  derler.Bazı kızlar ise sevgililerine bu şekilde hitap ederler.Bunun anlamı 'Ağabey yada Aşkım'olarak değişiyor.
Ben Koreanturk'e 3 yıldır üyeyim.Şuan da Moderatör'üm.7 yıldır Kore Fanıyım.Koreanturk nickim :: asyadans4tarz .Benim için Koreanturk Fanların,Kore Fanı olmak isteyenlerin gelmesi gereken bir yer.Kore'nin güzelliklerini tanıtabilen bu siteye gelmelerini beklerim.
Herkese iyi günler...