11 Temmuz 2013 Perşembe

4.bölüm

4.bölüm

~~ Yolculuk Başlıyor ~~

Do Hwan hiçbir şeyin farkına varmadan gider.Kızı biri taşır ve saraya doğru gitmeye başlar.Saray'a yaklaştığında bir ağacın kenarına kızı bırakır ve gider.Askerler orada birinin baygın olduğunu görünce ağacın yanına koşarlar.Kızın başını kaldırıp yüzünü kontrol ederler.Aranılan kızın olduğunu anlayınca kızı kolundan tutup kaldırırlar ve sürükleyerek götürürler.
Kız bir süre sonra kendine gelir.Eli ayağı bağlı bir şekilde zindanda bağlıdır.Daha sonra ayak sesleri duyar.Askerler olduğunu anlar.Onların kılıçlarının yürürken ayaklarına çarparken ki sesi Ji Min aklına kazımıştır.Askerler gelir ''Kim getirdi beni buraya''der askerlere bakarak.
Asker''Hadi çok konuşma da çık dışarı''der kolundan kavrayarak.Kızı dışarı çıkarırlar.
Kral onu bekliyordur ''Aigo kaçak kızımız gelmiş''diyerek nefretle karışık gülümser.
Ji Min ''Bırakın beni''diye sertçe çıkışır.
Kral ''Ehhey sessiz ol.Aileni umursamadan çekip gittin.Nasıl bir kız bunu yapar söylesene''
Ji Min ''Ailem nerede''diye meraklı bir şekilde sorar.
Kral ''Onlarda seni çok özlemiş. Getirin~~''diye kükreyerek bağırır.
Kızın babası ve annesini getirirler.Annesinin ve babasının 2 kolu ve 2 bacaklarından iple bağlarlar ve her ipin ucundaki hayvanları ilerleterek onları parçalara ayırmaya çalışacakalardır.
Ji Min ''Durun lütfennn''diye bağırır yere çöker.
Do Hwan Ji Min'in sesini duyar.O ise çatıdadır.Zindana girmek için gelmiştir.Ancak Ji Min'i orada görür.Çatıdan onları seyreder.
Kral ''Başlayın~~...''der ve Ji Min'e bakarak ''...aileni bırakıp kaçtın dediğimizi yapmadın cezası bu''der.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nWlTQAFZxcY

[Bu şarkıyı açarak bundan sonrasını okuyun lütfen]
Ji Min ''Hayır Ahhhh hayırrr yapmayıın~~''diye bağırır.
Do Hwan ise çatıdan ağlayarak seyretmekten başka birşey yapamaz.
Ji Min ağlar bağırır gözü önünde ailesi parçalara ayrılacaktır.Annesinin çığlıklarını duyar.Kulaklarını kapatır.Babasının eklem yerlerinden kanlar akmaya derisi yırtılmaya başlamıştır.Ji Min bakmak istemez yere çöker başını aşağı indirir.
Kral gelir Ji Min'in arkasından başını kaldırır ve zorla baktırır.
Annesi bayılmıştır.Babası parçalanmıştır.Beyazımsı kum artık kan kırmızı olmuştur.Ji Min ''Ahhhhhhhhh''diye çığlık atar.Artık bir ailesi yoktur.Kral askerlere göz atarak kızı bırakmalarını söyler.
Kral gülerek ''Bundan sonrasında zaten ne yapmak isteyeceği açık değil mi?Ailesi öldü kendi yaşayabilecek mi ki?''diyerek kıza bakar.
Ji Min askerler bıraktıktan sonra ayaklarını yere sürterek gider.İki adım atar yere düşer kalkıp tekrar yürür.
Sarayın dışına çıkar Ji Min'in hemen arkasında Do Hwan vardır.Do Hwan onu izliyordur .Kendine birşey yapacak diye düşünüyordur.