6 Aralık 2012 Perşembe

İnci Tanesi 4.Bölüm

4.Bölüm

+3.Bölümde Son Olanlar::Me Ai Ri karakoldan çıktıktan sonra Tae Woon'u takip ederek evine gelmişti ve yağmur yağmıştı.Buna dayanamayan Tae Woon dışarı çıkmıştı Vee...+

Tae Woon şemsiyesini alıp dışarı çıkar.Ama İrene yere yığılmış ve bayılmıştır.Bunu gören Tae Woon şemsiyeyi elinden atar ve İrene'yi kucağına aldığı gibi  yatağına götürür.İrene'nin elinde kavanozu gören Tae Woon onu almaya çalışır ancak İrene kavanozu sımsıkı tutar.Tae Woom zorla elinden alır ve masanın üzerine katar.İrene'nin yanına  oturur.Elini başına katar ve ateşini kontrol eder.İrene'nin ateşi yoktur.Tae Woon şaşırır ve içinden ''-Acaba bir sorunu mu var?Ateşi de yok hastahaneye götürsem mi?-''der.Sonra İrene'yi hastahaneye götürür.Tae Woon arabayla giderken endişeli bir şekilde sürekli İrene'ye bakar.Hastahaneye geldikten sonra onu kucağında taşıyarak götürür ve sedyeye katarlar.
Doktor bir odaya katmalarını ve birazdan geleceğini söyler.
Tae Woon İrene'nin yanındadır.İrene'nin başını okşayarak ''Neden gitmedin git demiştim sana''derken doktor gelir.İrene'nin üzerini ıslak görünce Tae Woon'a ''Bayım karınızın kıyafetlerini çıkarıp hasta kıyafetlerini giydirin lütfen,ben hasta kayıtları ile ilgili birşeyi kontrol edeceğim kıyafetlerini değiştirdikten sonra seslenirseniz hemen gelirim''der.
Tae Woon doktorun konuşmasından bir şey diyemez ve doktor da gider.Tae Woon hanbok kıyafetini çıkaracaktır ve üstünü çıkarırken teninin beyazlığını ve pürüzsüzlüğünü görünce yüzünde hafif bir gülümseme olur.Ancak göğüs bölgesini fark edince birden durur ve ''Olmaz''der ve bir hemşireyi çağırır.
Tae Woon ''Hanımefendi acaba yardım eder misiniz?Kıyafetlerini çıkarıp hasta kıyafetlerini giymesi gerekiyor''
Hemşire ''Bayım karınızın kıyafetlerini dahi çıkaramıyor musunuz?''diyince Tae Woon daha fazla dayanamaz ve ''O benim karım değil''diye bağırır.
Hemşire şaşkınca Tae Woon'a bakar ve İrene'nin kıyafetlerini çıkarır.Tae Woon da hemen odadan çıkar.Hemşire birkaç dakika sonra gelir ve işinin bittiğini, kıyafetleri değiştirdiğini söyler.Tae Woon yanına gelir sonrasında doktora seslenir ve doktorda gelir.
Doktor''Eşinizin bir rahatsızlığı var mıydı?'' Tae Woon iyice küplere biner ve bağırarak ''Ajussi~''der.Yanındaki hemşirede doktorun kulağına fısıldayarak karısı olmadığını söyler.
Doktor sonradan ''Peki bayım arkadaşınızın bir sorunu var mıydı?''
Tae Woon ''Arkadaşım da değil tanımıyorum''der.
Doktor ''Muayene eder.Sonra Tae Woon'u içeri çağırır ve ''Bayım herhangi bir sorun yok.Sadece şoktan bayılmış.Onu korkutan yada şaşırtan birşey olmuş demekki bünyesi zayıf olduğundan bayılmış.Stres yapmış yani herhangi ir sorun gözükmüyor.Hasta uyandığında çıkış işlemlerini halledebilirsiniz''der ve Tae Woon'un yanından ayrılır.
Tae Woon İrene'nin yanına gelir.Koltuklardan birine oturur ve bekler.Aradan biraz zaman geçer ve İrene uyanır.Etrafına bakar kimse yoktur.Odadan dışarı çıkar.Tae Woon ise kahve almaya gitmiştir.Odaya geldiğinde İrene'yi görmeyince merak eder.Ve hemşireye sorar.Hemşire görmediğini söyleyince Tae Woon kendisi aramaya koyulur.
Sonra biraz daha ilerledikten sonra İrene'yi görür.Takip eder.İrene'nin etrafa şaşkınca bakması Tae Woon'un tuhafına gider.Ses çıkarmadan takibini sürdürür.İrene caddeye kadar çıkar.Karşıdan karşıya geçerken.Kırmızı ışığı beklemeden yola geçer.Neyse ki fazla ilerlemeden Tae Woon onu tutar ve yoldan çeker.
Tae Woon ''Yaa!Delirdin mi?Ne yapıyorsun ölmek mi istiyorsun?''diyerek bağırır.
İrene ''Nerdeyim ben burası neresi''diye söyleyince Tae Woon çok şaşırır.
Sonra hastahaneye geri götürür ve çıkış işlemlerini yapar.İrene'yi arabaya bindirir.Emliyet kemerini takar.Ve arabayı sürmeye başlar.Araba çalışır çalışmaz müzik açılınca İrene çığlık atar.Tae Woon hemen müziği kapatır.
''Sakin ol tamam kapattım''der ve sonra da 
''Aa. Doğru adın ne sormadım hiç.Kayıtlarda hastahanede ismin bile çıkmadı bilmiyordum.Kan esti yaptılar.Bir şekilde adını öğrenmek için ama orada bile çıkmadı birşey''der ve İrene'ye bakar.
İrene ''Benim adım İrene''der.
Tae Woom ''Sadece İrene mi tek mi?''
İrene ''Evet tek''der.
Tae Woon şaşkınca bakışını sürdürür.Hastahaneden çıkan testler doğrultusunda da İrene'nin tuhaf biri olduğunu anlamıştı zaten.İrene dönüp Tae Woon'a bakınca Tae Woon başını geri çevirir ve ''Aa bende-''
İrene hemen ''Biliyorum Kang Tae Woon isminiz''
Tae Woon ''Nasıl yani adımı nasıl...''
İrene ''Aa. Kartvizitiniz düşmüştü asker bey söyledi''
Tae Woon ''Asker?''
der ve eve gelirler.
Tae Woon İrene'ye ''Evimde kalmana izin vereceğim ama sadece aileni bulana kadar tamam mı?''
İrene ''Aile''sözünü duyunca birden duraksar ve ''Benim ailem yok''der üzgünce.
Tae Woon ''Peki bir tanıdığın da olur''
İrene ''Yok''
Tae Woon ''Hiç mi yok ''
İrene başını sağa sola sallayarak ''Yok''der.
Ve sonra masada Kavanozunu görür koşarak onu eline alır.
Tae Woon ''Aaa evet onu bayıldığında elinde tutuyordun ,elinden almak çokta kolay olmadı.Nedir o öyle?''
İrene kavanozu Tae Woon'a göstererek ''Bu...

_-_Bölüm Sonu_-_


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder