12 Haziran 2013 Çarşamba

Geleceğin Şovalyeleri Konu ve Oyuncular

Dizi Adı:Geleceğin Şovalyeleri
Tür:Fantastik,Bilim Kurgu,Romantik Komedi,Dram
Bölüm Sayısı :?
Senaryo: 박 영 린/Park Yeon Rin
Yazar:asyadans4tarz
Yayın Yeri :Koreanturk,blogger

## Oyuncular ##

Yeo Un(Woon)
Kim Do Hwan
Yeon Rin
Kral Sou Chan
Büyücü Toa Rang
Si Yoon

++ Oyuncular'ın Bilgisi ++

Yeo Un ; Bir yıldız olarak düşerek Joseon sönemine gelir.Büyücü'nün yanında büyür.Özel güçlere sahiptir ve büyüyünce 'İyilik Şovalyesi' olacaktır.Daha sonra şimdiki zamana Seoul'a gelecektir.

Kim Do Hwan ; Yeo Un gibi o da aynı anda Joseon'a yıldız kayması olarak düşer.Tek bir fark fardır o ''Kötülük Şovalyesi''dir.O da geleceğe gidecektir.

Yeon Rin ; Gelecekte Seoul'da ailesinden kalan tarihi görünüme sahip bir evde kalmaktadır.Geçmişten gelen bu iki kişi karşısında iyi ile kötü arasında bir yaşamı olacaktır.

Kral Sou Chan ; Joseon'un kralıdır.Yeo Un onun korumasıdır.Yeo Un'a geleceğe gitmesini emreden kişidir.Düşmanı ise Yeo Un'un kardeşi Do Hwandır.

Büyücü ToaRang ; Şovalyelerin geleceğini daha öncesinde görmüş ve onların güçleri olduğunu anlayınca onları yanında tutmak isteyen biridir.Geleceğe gidişleri bu kişi sayesinde olacaktır.

~~ Konu ~~

Joseon Döneminde bir yaz mevsiminde akşam vaktinde birden bir ışık belirir.Halk ışığı öylesine fark eder ki o ışıkta insanlar yerde bir karınca dahi olsa onu görebilecek şekildedir.Büyücü Toa Rang büyü sırasında birden kalkar ve 'onların geldiğini anlayınca insanlar gelmeden onları alıp evine getirir.Çocuklar daha bebeklerdir.Boyunlarında bir yıldız şeklinde kolye vardır.Tek farkı bu yıldızlardan birinin siyah diğerinin beyaz olmasıdır.Büyücü yıldızlara elini bastırarak gözlerini kapatır ve onların geleceğini görür.Bu şekilde iyilik ve kötülük şövalyesi olduklarını anlar.Çocuklar ilk başta kardeş gibi büyüseler de daha sonra uyuşmazlıklar çıkar.Do Hwan Kralı tahttan indirip yerine geçmek ister.Ancak Yeo Un buna izin vermeyecektir.Daha sonra Do Hwan büyücünün odasında biz bezde muska ucuna bağlanmış bir anahtar görür.Büyücü geleceğe gidiş anahtarı olduğunu anlatır.Daha sanra Do Hwan geleceği Kral'a olan sinirinden dolayı yok edebileceğine inanarak geleceğe gider.Yeo Un ise Kral'dan aldığı emir ile arkasında geleceğe gider olaylar bu şekilde gelişir.Bu iki şövalye gelecekte kendilerini ne beklediğinden habersiz uzun bir yolculuğa çıkarlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder